Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mikor randiztál utoljára?

FiftiFifti

FiftiFifti

Susan Boyle eljegyezve?! Itt a titok!

2014. december 11. - FiftiFiftiBlog

Susan Boyle az a csúnyácska roppant előnytelen külsővel rendelkező énekesnő, aki egy angliai tehetségkutatóban tűnt fel, hogy aztán fantasztikus hangjával ripsz-ropsz világhírűvé váljon. Boyle 53 éves, ráadásul Asperger-szindrómában is szenved, első ránézésre társtalálási esélyei a nullához közelítenek.

Mégis, Susan Boyle-nak nemhogy pasija van, DE állítólag, a pletykák szerint épp eljegyzési gyűrűket válogatnak együtt! Amint az már korábban kiderült, az énekesnőnek még soha életében nem volt párkapcsolata. Akkor mégis, mi a titok?

Sokan biztos azonnal rávágnák, hogy persze, mert pénze lett. Egyrészt nem tudhatjuk, pontosan mennyit keresett idáig, másrészt a dolog nem ilyen egyszerű.

Susan Boyle esetében masszív értéknövelés történt az elmúlt időszakban.

Mit jelent ez? Ne tagadjuk, mindenki, akit társat keres, miközben a jelölteket veszi sorra egy randi rendezvényen, vagy online társkeresőn, fejben automatikusan pontoz és osztályoz. "Ő az én kategóriám, ő érdekel, ő alacsonyabb kategória, ő nem érdekel" - körülbelül így válogatunk egyedülállóként. Ha tetszik, ha nem, pontozunk. Méghozzá szigorúan.

boyle.jpg

Mitől függ egy társat kereső értéke?

Férfiak esetében az értékük függ a koruktól, magasságuktól, testsúlyuktól, egzisztenciájuktól, terveiktől, határozottságuktól, humoruktól, intelligenciájuktól ésatöbbi - minél közelebb állnak a mesebeli herceghez, annál nagyobb az értékük. :-)

Nők esetében az értékük függ - kapaszkodjatok meg, nem az első a test! - a kedvességüktől, alakjuktól, arcuktól, és egyéb személyiségjegyeiktől.

Fentiekből következik, hogy a kinézet nem az egyetlen és egyedüli értékmeghatározó, ezért van az, hogy sokszor előnytelenebb külsejű nők boldog párkapcsolatban élnek, míg az első látásra klasszikus jó nők egyedül vannak.

Susan Boylet rengeteg stylist vette kezelésbe, így ezerszer jobban néz ki, mint az első felvételeken. Az ő esetében masszív értéknövelő tényező a sikere is. Hiába voltak eddig is nagyszerű belső értékei, senkit sem érdekeltek, egészen addig, amíg a tévé képernyőkön nem kezdték el megmutatni nekünk. Egy jelentéktelen figurából izgalmas, érdekes emberré változott a tehetségkutató révén. Nem tehetünk róla, vonzódunk a sikeres emberekhez, főleg akik egy álmot testesítenek meg, a semmiből jönnek és törnek világhírre. Úgy gondoljuk, hogy ha sikeres emberekkel vagyunk, az aranyporból ránk is ragad valamennyi. Mivel a világunkban a pénz a siker fokmérője, ezért a gazdagokhoz is vonzódunk. Hát így lehet egy nőnek 53 évesen meg az első pasija.

Hogyan növeljük az értékünket, ha nem mi vagyunk Susan Boyle?

Ha úgy érzed, nem túlságosan értékelnek téged a társkereső piacon, itt az ideje egy kis értéknövelésnek! Persze, nem kell rögtön tehetségkutatóba jelentkezni, elég, ha a következők közül megfogadsz egy pár dolgot:

  • Edzés, testmozgás. Meghozza az önbizalmadat, energikusabb leszel tőle, ráadásul jobban fogsz kinézni. Nem megéri leadni azt a pár kilót? És ha már leadtad, tuningold fel a stílusodat, frizurádat - Susan Boylenak is bevált!
  • Társalgás gyakorlása. Ha introvertált programozó is vagy, attól még muszáj valahol gyakorolnod a kommunikációt. Tipp: ezt ne egy randi rendezvényen kezdd el! Járj el társaságba, vedd ezt is ugyanúgy edzésnek, mint a testmozgást. NIncs társaságod? Itt egy csomó tippet kapsz arra, hogy nulláról hogyan építheted fel a társaságodat.
  • Legyél érdekes! Ha úgy látod, senkit sem ragadtatsz el egy beszélgetésnél, akkor ideje egy kis kultúrtuningnak! Hogy legyen miről beszélgetned, tájékozódj a világ híreiről, járj el színházba, moziba, kiállításra, hogy legyenek más gondolataid is a hétköznapi feladatokon túl.
  • Panasz-stop! Jelentősen rontja az értékedet, ha panaszkodsz. Észreveszed egyáltalán magad? Randi rendezvényeinken néha a társkereső férfiak válásuk történetükkel és a devizahitelükkel kezdik a 7 percüket. Szerinted mennyire lesznek kapósak?
  • Határozottabban! Mindenki utálja a nyámnyila, határozatlan alakokat. Ha Te is ilyen vagy, gondolkozz azon, hogyan fejleszthetnéd az önbizalmadat. Tipp: lépd át a korlátaidat és tegyél meg olyan dolgokat, amelyeket eddig nem mertél, de amelyek olyan eredményeket hoznak amelyekre már régóta vágytál. Nők például nyugodtan elfelejthetik azt, hogy nőnek ciki kezdeményeznie!

Ha a fentieket tudatosan végigviszed pár hónapon keresztül, garantálom, hogy meglesz az eredménye - és még csak énekelned sem kell hozzá!

Növeld az esélyeidet, gyere el ismerkedni!>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://fiftififti.blog.hu/api/trackback/id/tr146974275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása