Mikor randiztál utoljára?

FiftiFifti

FiftiFifti

Berki Krisztián minden nő álma

Hiába is tagadjuk, így lettünk szocializálva

2014. szeptember 22. - FiftiFiftiBlog

Berki Krisztiánt sokan annyira utálják, hogy amikor megemlítettem őt előzőleg egy cikkemben, többen megsértődve fejezték ki nemtetszésüket, és fenyegettek meg hogy soha többet nem olvasnak engem. Persze én tudom, hogy mindez csak műbalhé - Berki igazából minden nő álma. A Fem3 pedig egy zseni volt, hogy szerződtette.

Mielőtt bárki a szívéhez kapna, levezetem nektek, hogy miért is.

Elöljáróban annyit, hogy évek óta hallgatom, mire vágynak a nők, összeírtam mindent egy listába, osztottam-szoroztam, és bizony kijött, hogy Berki Krisztiánra.  

Kezdjük az elején.

A következő (fél)információkkal rendelkezem Krisztiánról - bevallom ismereteim hiányosak, tévét nem nézek, pletykalapot csak ritkán veszek a kezembe, a Velveten néha megakadt a szemem egy-egy szalagcímen, ezekből értesültem. Valószínűleg az átlag nőnek is ugyanezen infók vannak a fejében (figyelem, itt a média által kialakított kép számít, nem a valóság és az igazság), tehát folytatom az elemzést.

Tehát, a kép a következő:

Először is kezdte, mint valóságshow-sztár. Na itt aztán kapott hideget-meleget, gyűlölte mindenki rendesen. 
Undorító, gusztustalan, tahó paraszt: minden jelzőt megkapott, amit csak el lehet képzelni. Hogy lehet ezt szerepeltetni, ezt a mocskot kell néznünk - közben persze mindenki ezerrel tapadt a képernyőre, B.K. hozta a nézettséget rendesen. Meg is érdemelte, mindent megtett a bulvárért, még a heréit is kivasaltatta. (És ezt még az is tudja róla, aki egyáltalán nem ismeri.)

berki_1.jpg

Eközben jöttek a cikkek is, hogy ilyen luxusautókkal jár, milliókat költ magára, cégeket dönt be kisujja pöccintésével, a nők fejében kialakult a gátlástalan rosszfiú képe.

berki.jpg

(forrás:TV2.hu)

Mindehhez társul egy megdöbbentő ogre-alkat baltával szabott arcvonásokkal és majd kétméteres magassággal, egy igazi, roppant impozáns, tekintélyt parancsoló hústorony. Az állatvilágban ezt úgy hívjuk, hogy alfahím. Természetesen, ahogy az egy alfahímtől elvárható, rengeteg nőügye volt régebben, emellett focizott is, ami főleg manapság a férfiasság csúcsa Magyarországon.  

Mit kapunk tehát ha mindezt összeadjuk?

A bunkó macsó alfahímet, a rosszfiú kvintesszenciáját, aki a lányos anyáknak csupán rémálmaiban szerepel.

Csakhogy. És most jön a zseniális marketinges csavar, a Fem3 merész húzása.

Ezt a tahó, bunkó, stb. macsót beteszik egy női csatorna reggeli beszélgetős műsorába. Hatalmas felhördülés - pont őt? 

Hát igen, pont.

Mert mit is látunk a műsorban? Krisztián jógázik, Krisztián női témákról beszélget, Krisztián a játszótéri szomorú anyukákért aggódik. Nem valami feminin pasiról van szó, akit nem is veszünk férfiszámba - nem, itt az alfahím, aki értelmesen kérdez, együttérzően hallgat, velünk együtt aggódik és mosolyog. Háttér infó még, hogy ő is párkapcsolatban van és gyereket nevel.

berki1.jpg

("Igazából a házimunkában semmiben nem segít
és nem is segített menyasszonyának a terhesség alatt sem" - nice.hu)

És hát ettől ájul el minden nő.

A megszelídített rosszfiút, a befogott alfahímet mutogatják minden egyes reggel - a megvalósult álmot, amely szocializációnk révén mindegyikünk vágyai között motoszkál.

Mert miről is szól minden egyes romantikus film és lányregény? Mit olvastunk anno, amikor a Denise, Júlia és Romana köteteit bújtuk zseblámpával a paplan alatt? Milyen volt Rhett Butler az Elfújta a Szélben? Milyenek a történet elején még bunkó, sértegető macsó férfihősök, amelyek a szirupos könyv/film végére ellágyulnak a nők hatására és kenyérre lehet őket kenni?

Jé, megannyi Berki Krisztián!

A nők többségének sosem az a nagy szám, ha egy rendes pasi jól viselkedik (a jó fiúk amúgy is unalmasak, hányszor hallom ezt), hanem az, amikor egy rossz fiút sikerül megszelídíteni és beidomítani. A Fem3 megadja azt az illúziót, hogy ez közös erőfeszítéssel sikerülhet, így aztán minden reggel együtt lehet örömködni a "mi Krisztiánunknak", aki hogy megváltozott és akinél lám, csak kiderült, hogy a durva külső érzékeny belsőt takar. Igen, megcsináltuk! 

berki 3.jpg

(socialdaily.com)

 

ui: Mellesleg ugyanezt a fogást alkalmazza jelenleg reklámjaiban az egyik drogérialánc, Árpa Attilával, aki somolyogva próbálja meg kitalálni, hogy mi kell a nőknek. Hát nem cuki?

(Figyelem! A cikk túlzó általánosításokat tartalmaz!)

fiftififti.jpgHa túl vagy már a rosszfiúkért rajongó korszakon, kinőttél a lányregényekből és szeretnél ismerkedni, gyere el hozzánk!

FiftiFifti randi rendezvények: www.fiftififti.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fiftififti.blog.hu/api/trackback/id/tr676718639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

braue 2014.09.22. 12:05:02

Elég szánalmas nő lehet az, akinek egy ilyen arc az álma.

Anselmo 2014.09.22. 12:15:21

Lényeglátó cikk, lehet benne valami.
Rhett Butler egyébként messze nem volt olyan "macsós", mint Scarlett, inkább a kontrasztja volt a nőnek bizonyos szempontból.
Na, megyek gyúrni.

Mikó? 2014.09.22. 12:47:53

Ezt viccnek szantad, vagy komoly? Poennak, ironianak zsenialis, ha komolyan gondoltad akkor nagyon gyenge.

"tévét nem nézek, pletykalapot csak ritkán veszek a kezembe, a Velveten néha megakadt a szemem egy-egy szalagcímen, ezekből értesültem" Mi ez a kamuzas rogton az elejen? Aztan meg kiderul azt is tudod mi Berki leanykori neve es a FEM3 musoraival is tisztaban vagy.

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 12:50:54

Igen, @Mikó?, meghívtak a műsorba, ahol a műsorvezetők be szoktak mutatkozni. (Az udvariasabbja legalábbis)
Azt, hogy irónia, vagy komoly, döntsd el te. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.09.22. 13:52:43

Szép nagydarab kafferbivaly, az már biztos, és szép értelmes "le-damuzós" feje van. Az megvan, hogy miből alapozta meg a bizniszt? Elég beírni a googli-ba a berki és a fradi keresőszavakat.

Igazi példakép, nagyon helyes, ha az ilyen faszik jönnek be az önmagukra valamit is adó nőknek.

2014.09.22. 13:53:31

Minden nő álma? Maximum az ostobenkó kurváké.

BaktaLórántLánya 2014.09.22. 14:20:00

Nnna, majd most kapsz a feministáktól, csak bírd ki röhögés nélkül. :)
Pedig a cikk minden szava igaz. A nőknek mindig is az alfa kell, nem az ülvepisikélős, mosogató-portörlő kis pincsikutya. Persze nekik el lett magyarázva, hogy az kell, csak hát az a fránya női természet... De ők okosabbak ám. Aztán jön a siránkozás, hogy hova lettek az igazi férfiak...

high up! 2014.09.22. 14:25:06

Berki egy celeb.

Celeb: olyan proli, akit a TV-ben mutogatnak.

blogvadasz 2014.09.22. 14:25:42

Ez a rohadt erőltetett párhuzamot ugye nem gondoltad komolyan ? Vagy neked is kifogyott az elem a vibrátorodból ? A menő , szívdöglesztően rossz fiú nem ez . Hogy többet ne is említsek X-men Farkasa vagy éppen Hank Moody. Ha valakinek ez a stílus a belülről jövő bunkóság az igazi semmirekellőség bejön legyen az nő vagy bárki az egy szánalmas nulla ember. Amúgy azt a nőt is leköpném aki egy ilyen pasiért van oda. Én is úgy voltam vele, hogy a médiában kell a show ezért lehet eladni ezért sem lázadtam sok valóságshow és társai ellen. De ez már sok. Ez az ember és amit képvisel azt egyszerűen nem lenne szabad engedni. Nem , hogy még leírod , hogy minden nő álma. Szerencsére eddig akikkel beszélgettem nőkkel (Nőkkel, igazi nőkkel) azoknak messze nem ez a férfiideál.

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 14:26:05

@high up!: Kérlek, definiáld, mi az hogy "proli".

BaktaLórántLánya 2014.09.22. 14:32:54

@blogvadasz: Hogy mit mondanak az "igazi nők", az nem igen számít, nem releváns dolog. Ők nem tudják, mi kell nekik. Addig, amíg nem találkoznak egy Berki kaliberű rosszfiúval, addig fikázzák csak.
Ez pont olyan ostobaság női részről, mint férfi részről azt szajkózni, hogy belső értékek, meg háziasság, meg mif@szom. Nem ám a ropogós gömbmellű 19 éves bombázó kellene ám minden férfinak. Á, dehogy. Csak a többségnek, átlag Jóskának, Arankának savanyú a szőlő.

braue 2014.09.22. 14:39:07

@BaktaLórántLánya: Magadról beszélj, ne a nőkről.

braue 2014.09.22. 14:42:21

@BaktaLórántLánya: Szánalmas duma. Magyarázkodás, hogy neked miért lesz nedves a bugyid primitív parasztok láttán.

Én igen, nem minden férfinak kellene az , amit te a magad kis egyszerű agyával gerjesztőnek látsz.

BaktaLórántLánya 2014.09.22. 14:44:23

@braue: Köszönöm a kedves személyeskedő válaszodat! Azt hiszem, mindent megbeszéltünk.

braue 2014.09.22. 14:52:50

@BaktaLórántLánya: Aki ostoba az számíthat ilyesmire, ha körbehordozza az ostobaságát! Az emberek már csak ilyenek. Lenézik az primitív embereket, akkor is (vagy méginkább akkor), ha azok azt képzelik, nekik a jó. Ne reklamírodz, hogy rendkívül csekély az IQ-d és máris eljön az a váratlan helyzet, hogy most sem fog kigúnyolni!

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 14:59:27

Tudom én, hogy ez az Index és itt egymás anyázása kvázi a standard, de inkább arról beszéljünk (sokkal érdekesebb), hogy milyen férfiideálokat mutatnak nekünk a gyerekkönyvek, filmek és minden egyéb média, amelyek révén szocializálódunk.

A cikk azt állítja, hogy Berki Krisztián személyében a már jól ismert, rosszfiúból szelíd, figyelmes, kedves férfi fejlődéstörténet valósul meg.

BaktaLórántLánya 2014.09.22. 15:04:04

@braue: Basszus, már minden komeentet úgy kell kezdeni, hogy "Ez nem egy szent és mindenek felett álló kinyilatkoztatás, csak egy vélemény. Kéretik úgy kezelni, és a hozzászólót nem a dunába lövetni, mert más a tapasztalata/alacsonyabbnak vélem az IQ-ját, mit a sajátom/sajátomat"?

Kelly és a szexi dög 2014.09.22. 15:07:05

nem kellene inkább már lecsukni?

Nem taggyűlés volt · http://coub.com/view/3zq19 2014.09.22. 15:49:15

Hehe jó írás.
Mondjuk Paul Newman, Steve McQueen, vagy akár Belmondo azért jobban hozta a rosszfiús szerepeket.
Ne már, ennyire lejjeb adták a nők? Egy Berki Krisztián?
Még nem döntöttem el, hogy buzi, vagy aszexuális legyek.

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 15:56:36

@Nem taggyűlés volt: Korai lenne még ezen gondolkodni! A randikon nálunk például a jófiúk is "elkelnek". :-)

Nem taggyűlés volt · http://coub.com/view/3zq19 2014.09.22. 16:36:16

Ajaj, pont 5 perccel elkéstél. Már eldöntöttem, hogy az aszkéta életmódot választom. A döntésem megváltoztathatatlan, már elkezdtem keresni a neten a kolostorokat.
Ötkor kelés, imádkozás, meditálás, böjtölés; klassz lesz, már alig várom.

(-Uram, elvesztettük egy emberünket Alaszkában! -Kár érte, jó ügynök volt.)

mrbateman 2014.09.22. 17:06:44

Az elemzés szinte tökéletes.

leszámítva, azt a körülményt, hogy az az érzésem még a szerzőben sem tudatosult, hogy BK egy TERMÉK, mint győzike, husidearanyosszabózsófi, sarka kata, stb

Elemezgetni a "személyiségüket" csak ezen peremfeltétel mentén szabad!

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 17:43:58

@mrbateman: Abszolúte tudatosult, ezért mondom hogy zseniális húzás a Fem3-tól.

@Nem taggyűlés volt: ha tudnád, mi megy a kolostorokban! ;-)

Gour (törölt) 2014.09.22. 19:17:13

Berkiről azt hallottam, hogy közel sem egy bunkó paraszt, viszont tökéletesen képes ezt alakítani, főleg ha megfizetik érte. Akkor viszont riszpekt annak aki kitalálta őt és neki is az alakításért. Lehet, hogy nem kell messzire nyúlnia a hitelességhez de komolyan szórakoztató a polgárpukkasztás amit művel a nép körében. Most állna neki hegedülni? Az érdekelne bárkit is?

zobod 2014.09.22. 20:06:57

Az olimpikon Berki Krisztiánt sajnálom, aki egy szimpatikus és értékes ember...

Überspannung 2014.09.22. 20:24:38

én értem miről van szó, Csonka "Ding-dong" "Pici" András is pont ezt a karaktert hozta 10 éve.

Szelid sunmalac 2014.09.22. 20:25:25

@FiftiFiftiBlog: Mar ne is haragudj, de a nok tobbsegenek halvany lila goze sincs arrol ki az igazi rosszfiu. Az alja sopredek lotifutikat felismerik, de az igazi "rosszfiukat" hirbol sem ismerik. Merthogy azokon tobbnyire nem latszik. Letszukseglet, hogy ne latszodjon rajtuk. Akik millios, milliardos uzleteket nyomnak le naponta, azok nem kigyurt macsok, mint ahogy a valodi kemek sem Playboyok. Igaz ez a masik oldalra is. A szervezettbunozes vezetojerol a budos eletben nem mondanal semmit, mikozben felkezzel veri le TEK-eseket, de sorolhatnam ezeket.
Akik pl. drogokkal nagyban foglalkoznak, azok sem neznek ki ugy, mint a Berki, mert tul feltuno.
Onamitas hulye noknek, hogy ez a kitugrasz kis fasz "rosszfiu".

randomuser1 2014.09.22. 20:30:58

mi ez a diszkrimináció, h minden nő álma?
nekem is teccik!

samot 2014.09.22. 20:39:51

FiftiFiftiBlog
Talàn a rendezö az okos,mert tudja milyen irànyba kell terelni ezt az öntelt majmot!Mert ugye a Berki a legokosabb,legjobb,legudvariasabb.....stb,stb,legalàbb is ezt hiszi magàrol!Sivàr IQ-val rendelkezik,az több,mint biztos!

randomuser1 2014.09.22. 20:44:59

@samot: mit számít az íkú, láttad te valaha a mensa hungariqa tagjait?
ahogy ők kinéznek, legfeljebb csak monitoron láttak puncit...

Jega 2014.09.22. 20:45:46

Na Na! Azért nem mindenki álma ez a gorilla!

2014.09.22. 21:33:32

Igazad van, a tévében látható Berki ugyanúgy a nők álompasija, mint Derrick felügyelő vagy Mr. Rochester. Ahogyan írtad, amit látunk egy kereskedelmi termék, tulajdonképpen fiktív, kitalált személy egy szerep. Mondhatod,hogy ez a szerep,ez fiktív személy a nők tudatalattijában lévő férfi ideálképe, ami ugyancsak fikció, igazad van. De személyes találkozás nélkül eldönteni,hogy valaki tapló vagy alfa: csak előítélet. Ugyanúgy a nőkkel szembeni előítélet,mondhatni gonoszság azt állítani,hogy egy fiktív személy a valós életükben a férfiakról alkotott elképzelés összegzése.

FiftiFiftiBlog · http://www.fiftififti.hu 2014.09.22. 21:46:52

@Crescence: izgalmasak a felvetéseid, közeledünk a Mátrixhoz és a hiperrealitás illetve a szimulákrum-elméletekhez. :-)

Bona Fides 2014.09.22. 22:22:48

És ezeket a nőket a képeken mind ő csinálta fel?
süti beállítások módosítása