Mikor randiztál utoljára?

FiftiFifti

FiftiFifti

"Randizhattam volna Nicole Kidmannel!!!"

2015. január 20. - FiftiFiftiBlog

A kommunikáció még a legnagyobbaknak sem megy tökéletesen, főleg, ha randizásról van szó!

Erre példa Nicole Kidman esete, aki Jimmy Fallon januári talkshowjában bevallotta, hogy évekkel ezelőtt igazából azért vette rá egy barátját, hogy látogassák meg a showmant, mert tetszett neki, és reménykedett, hátha kölcsönös az érzés. Minderről persze Fallonnak fogalma sem volt, aki annyira le volt fagyva attól, hogy a színésznő ott van a lakásán, hogy teljesen hülyén viselkedett, amiből a sztár arra következtetett, hogy biztosan nem jön be neki, így másfél óra múlva haza is ment a délutáni traccspartiról.

Érdemes megnézni a videót és Jimmy Fallon reakcióját, amikor megtudja, lett volna esélye Nicole Kidmannél. (Ha nem is tudsz annyira angolul, akkor is érteni fogod a lényeget :-)

Általános megfigyelés: amikor a nők azt gondolják, hogy olyan egyértelmű jelzéseket adnak amiket csak a hülye nem venne észre, akkor a férfiak még csak nem is kapiskálják, miről is van szó... Tehát nők: több jelzést küldeni! Férfiak, jelzésekre jobban odafigyelni!

fiftififti.jpg

Nicole Kidman ugyan nem randizik nálunk,
de olyan valaki biztos, aki épp Téged keres!>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://fiftififti.blog.hu/api/trackback/id/tr267092891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pdaw 2015.01.21. 11:54:16

Azért a műsor után meghúzta legalább az öltözőben?

vbn 2015.01.21. 17:57:21

Igen, szerintem is kamu! :-) Ha a egy sztár akar valamit egy másik sztártól, akkor az ügynökeik és az ügyvédeik szépen leszerveznek mindent... (időpont, helyszín, stb) Sőt! Szerintem még a makkot is az ügynök igazítja be a hüvelybemenethez! XD
süti beállítások módosítása