Mikor randiztál utoljára?

FiftiFifti

FiftiFifti

6 tipp jó nők meghódításához

2014. december 07. - FiftiFiftiBlog

Ő egy dögös 9-es, te meg csak egy átlagos 5-ös vagy kinézetre? Nincs minden veszve! Uraim, a legjobb nőket is meg lehet hódítani! Levelet kaptam:

"Ő egy nagyon jó nő, én meg nem vagyok valami nagy szám külsőre. Nem gyúrok, nem én vagyok James Bond, de mégis őt szeretném meghódítani. Hogyan csináljam?"

Adva van a feladat! Mégis, hogyan udvaroljunk nőknek, akik már ezerszer hallották, sőt, tudják is magukról, hogy jó nők. Tipp: nem a szemét kell dicsérned! És az álladat is ragaszd vissza, mert azzal se mész sokra, ha állandóan szájtátva bámulod ha végre ott állsz előtte, hogy elhívd randizni.

Hass az intellektusára!

Az askmen.com szerint ha nemcsak szép, de okos is az illető, akkor egyszerű a feladat: derítsd ki, mi érdekli, aztán egy olyan programra hívd el, aminek nem tud ellenállni. Érted, ahova magától is nagyon szívesen menne, de nem bánja, ha Te is elkíséred!

Az sem baj, ha neked is van intellektusod...

Szóval ha egy átlag Józsi vagy, és tényleg semmi de semmi különös nincsen benned, akkor nehéz az ügy. Valami vonzónak kell lennie benned, ami az Ő figyelmét is felkelti. Például lehetsz akármilyen csúnya és öreg, ha Nobel-díjas író vagy, úgy tűnik, nem lesz sok problémád a jó nők meghódításával. A személyiség és magabiztosság baromi sokat számít. Jó hír: ezek fejleszthetők! (A képen a Nobel-díjas író, Salman Rushdie látható)

rushdie.jpg

Nyugi!

Nagyon sok jó nő egyedül van. Miért? Mert a legtöbb férfi túl nyuszi ahhoz, hogy megközelítse. Rengeteg olyan női ügyfelem van, aki hiába szép, mégis tele van önbizalomhiánnyal és azt várja, hogy valaki végre odamenjen hozzá. Tehát ha legközelebb egy vonzó nő rád mosolyog, ne az legyen az első gondolatod, hogy "biztos túl béna vagyok hozzá." Vedd nyitásnak, amire nyugodtan lehet lépni valamit. Ha lefagysz, mint őzike a reflektorfényben, nem sok esélyed lesz nála. 

Érd el, hogy jól érezze magát veled

Ha jól érzi magát veled, akkor nyilvánvaló, hogy több időt is szeretne majd eltölteni veled, abból pedig akármi is következhet, ha nem rettensz meg túlságosan. Nem is olyan nehéz viccesnek lenni. Ha figyelsz rá és tudod, mi nevetteti meg, és vannak közös érdeklődési pontok is, akkor menni fog a dolog. Csak közben ne zakatoljon a fejedben állandóan az, hogy "biztos most mindjárt hülyeséget mondok és örökre elrontom az egészet, biztos most mindjárt hülyeséget mondok és örökre elrontom az egészet..."

Lehetsz nyugodtan romantikus

Amire a nők a legtöbbször panaszkodnak a férfiakkal kapcsolatban, azok a következők: nem elég figyelmes, nem elég kedves, nem elég határozott és nem elég romantikus. Manapság, amikor mindenki állandóan fel-alá rohangál és örökké elfoglalt, sok nő elolvad attól, ha valaki veszi a fáradságot egy kis romantikához. Például megkérdezed tőle, hogy lenne-e kedve tesztelni, melyik a legjobb pizzéria Budapesten, aztán egy gyertyafényes olasz étterembe viszed lágy zenével a háttérben... Vagy amikor a kedvenc gumicukrából raksz ki szívet az íróasztalára de csak később tudja meg, ki volt az. Esetleg egy ajándék csoki a biciklije csomagtartójába (persze nem nyáron amikor agyonolvad).. Ha pici szimpátia van a részéről irántad, ezek a gesztusok még szimpatikusabbá és vonzóbbá tesznek a szemében.

Ne erőltesd a szexet

Ha jó nő, akkor hidd el, a legtöbb pasi azonnal az ágyába ugrott volna. Ha te türelmes vagy és kivársz, a végére ő fogja "erőltetni" a dolgot. Akkor pedig nagy kegyesen beadhatod a derekadat! :-) Ha túl korán erőlteted, akkor vagy állandóan kapod a visszautasításokat, vagy pedig megszán, lefekszik veled de az meg nem lesz az igazi. És ha már az ágya felé szeretnél tartani, semmiképpen ne bókold túl a dolgokat, hallott ő már bókot eleget!

Sok sikert!

És hogy hol találkozz jó nőkkel? Hát itt: www.fiftififti.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fiftififti.blog.hu/api/trackback/id/tr996965625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása